Google

lauantaina, toukokuuta 17, 2008

Kumipallona luokses pompin...

Niin, heivaankaikille heti alkuun.

Olo on kuin krapulaisella koripallolla. Koripallolta sen takia, että tässä on Olutmaisteria pomputeltu nyt sen verran joka suuntaan ja krapulaiselta ihan vaan ylimääräisen oluen juomisen takia.

Vihreät miehet ovat nyt tulleet lopulliseen päätöseen, ja tässä päätöksessään he ovat päättäneet seuraavaa: Olutmaisteriohjelma jatkuu. Kaikki on taas siis ennallaan, täsmälleen kuin muutama kuukausi takaperin, paitsi että rotsi on vähän vihreämpi. Hieno juttu, mutta paljon turhaa työnhakua ja päänvaivaa. No, onpahan ainakin töitä. Bahamas, here I come!!

Uutisen innoittamana ja ansaitun 4-0 Venäjä-Suomi tukkapöllyn kivistämänä päätin lähteä muutamalle oluselle eilen. Suussa maistuu kuin olisi syönyt tietä, mutta olen melko varma, että neljän aikaan aamulla kolistelin keittiössä mutustellen eilistä pastaa. Nyt pitäisi sitten lähteä potkimaan jalkapalloa. Ei hyvä. Onneksi Kreikkalaisia voi viedä ihan mennen tullen Fetasalaattikioskille myös pikkukrappiksessa. Ja vaikkei se terveellistä olekaan, yleensä parantaa darran.

Olikohan mulla mitään muuta...ei vissiin. Nauttikaa viikonlopusta ja krapuloista, niin minä aion tehdä.

Ei kommentteja: