Google

sunnuntaina, kesäkuuta 14, 2009

Kunnon kankkunen pitkästä aikaa

Morjens,

Lyhyt päivitys padolta. Salibandyseuran kauden päättäjäiset järjestettiin poikavetoisella porukalla (vaikka joukkueessa on myös seka- ja naisten joukkue). Säät oli kohdillaan ja olutta riitti. Pitkästä aikaa kunnon kankkunen. Onneksi aurinko ei paista niin ei tule huonoa omatuntoa, tosin kun ei ole avannut verhoja lainkaan, niin vaikea sanoa paistaako vai sataako. Jokatapauksessa Heinäkenkä virtasi ja mukavaa oli.

Tässä pari kuvaa lauantailta.

Kaasu ladattuna piknikkiä varten:



Keli oli kohdillaan:
Tässä on kyseessä naapurimaan vammainen gay-versio ihka-aidosta mökkipeli Mölkystä:


Salibandystä puheenollen, Olutmaisterin nilkka pamahti aika pahasti tuossa toissa viikolla. Viikon levon jälkeen nilkka näytti pahalta, mutta tuntui hyvältä (vähän kuin pimppa), joten päätin kokeilla kestoa torstain treeneissä. Ei kestänyt ja meni uudestaan. Tässä lopputulos:


Olen kyllä aina tiennyt omaavani pienen monon, mutta näin valokuvasta katsottuna, etenkin mukavasti turvonneena, on kyllä aikamoiset tuppujalat. No kyllä niillä ainakin kovaa pääsee.

Näihin tuppujalkaisiin tunnelmiin. Mukavaa alkavaa viikkoa!


Ps. Olutmaisterin juhannussuunnitelmat ajaa herran Suomeen makkaranpaistoon 1,5 viikoksi, joten varmaankaan tämän kuun aikana ei hirveästi päivityksiä ole luvassa, ellei härmässä tapahdu jotain mahtavaa ja mullistavaa, mikä on varsin epätodennäköistä.

Ps2. Meinasi taas unohtua...Mielestäni Hollannissa on hassua, että Weeds ohjelman tauolla tulee aina mainosten alussa ja lopussa Hasis, hamppu ja Marihuana museon mainos. Hassua, eikö olekin?

Ei kommentteja: