Google

sunnuntaina, marraskuuta 08, 2009

Paivitysta pitkasta aikaa

Hyvaa sunnuntaipaivaa kaikille.

Kuten heti alkuun huomaatte, skandit puuttuu taas. Tama on siis merkki siita, etta Olutmaisterin kone on paskana, jalleen. Talla kertaa homma lienee kuitenkin hieman normaalia vakavampi, vai mita mielta olette konetta kaynnistaessa ilmaantuvasta viestista: "Operating system not found". Hmm...vissiin konekauppaan lahdettava. Varmuuskopiot ovat jostain 3kk takaa, joten ei suurta hataa. Ainoat harmittavat tavarat ovat viimeaikaiset kuvat ja noin 50GB musaa. Toivottavasti joku tietokonewisardi osaa palauttaa tarkeimmat kamat paskana olevalta kovolta.

Viime aikoina en ole paljoa kerinnyt blogia paivittelemaan kun on ollut tassa joku 5 viikonloppua kavereita ja perhetta kylassa. Parhaillaan 50 nelioo jaettiin 7 kundin kesken, ...ja kaikki ihan selvinpain. Mukavaa valilla vietella rauhallinen viikonloppu. Amsterdamiinhan ei sen kummempaa kuulu. Kelloja kun siirrettiin, niin taalla tuli pimeaa (oho!) ja rupesi satamaan. Nyt on siis satanut noin 2 viikkoa putkeen, mika tekee pyorailemisesta huomattavasti epamiellyttavampaa.

Pojat damissa:



Toinen syy harvaan kirjoitteluun on, etta taalla ei yksinkertaisesti ole tapahtunut mitaan suurta kirjoittamisen arvoista. Hollannissa kun kaikki toimii varsin hyvin, ja kun puukenkavitseista ja takakahkyrahyppyritukista on jo revitty hauskuudet kauan sitten, ei siedettavan mukavista, joskin arroganteista, hollantilaisista ole hirvesti kirjoiteltavaa.
Saimme poikien kanssa hyvan idean on 2.30 lauantai-iltana menna vierailemaan tivolissa, jossa oli sellainen korkealle nouseva karuselli. Vuhuuu. Hassua!


Sateen lisaksi taalla on tullut varsin kylma. Vaikka kylmyys ei mittarista suoraan paistakaan, veden/kanaalien laheisyys ja jatkuva usva seka kosteus menee luihin ja ytimiin. Onneksi baareihin ei sada, niissa on valot pimeytta vastaan ja ovat varsin hyvin lammitettyjakin.
Insinooritaidonnayte. Yksinkertaiset lasit:


Eilen oltiin sporttibaarissa muutamalla palauttavalla Guinessilla pitkan perjantai-illan jalkeen. Voisiko ilta enaa leppoisammin menna: aussibaarissa Guinessia kollegan kanssa, ensin Barca pieksee Mallorcan, sen jalkeen yhta-aikaisesti maailman nyrkkeilyhuiput Valuev - Haye ottavat mittaa toisistaan ja toisessa toosassa kilpaillaan Madridin herruudesta paikallisessa Derbyssa. Kaiken lisaksi viihdyttavan pelin 2-3 lopputulos toi maisterille puhtaat 105 juroa verovapaana. Loistavaa!
ps. empiirinen koe osoittaa jo useaan otteeseen, etta Guinness sotkee vatsan keskimaaraista olutta tehokkaammin aamulla. Kuitenkin yleisolle tiedoksi, etta olut ei yleisestikaan ole vatsalaake.
Potkupalloakin kaytiin tuossa katsomassa. Mahtavan areenan pojat ovat rakentaneet:

Olutmaisterin maailmanmatka lahenee loppuaan. Sopparin piti loppua taman kuun lopussa, mutta pitivat kynsin hampain kiinni, etta pysyisin joulukuun puoleen valiin. Noh, hotelliin kolmeksi viikoksi ja lennot Suomeen, niin mikas siina. Joustetaan taman kerran. Edessa on siis perinteinen "lopeta elamasi maassa" tehtavalista; netti kiinni, kamppa eteenpain, jarjeton siivoaminen, kirjat pois hollannista, Suomen Kela oikeus takaisin, pankkitili sappiin, punttikortti pois, kaikkien harveleiden palauttaminen ja vitunmoinen ryyppaaminen! Kun joulukuun viikot menee toissa ja viikonloput harmassa, en tieda kuka ja milloin nama tehtavat suorittaa.

Mahtava olutmuki:

Voimia kaikille!

-Olutmaisteri

Ei kommentteja: