Google

sunnuntaina, helmikuuta 17, 2008

Kiinabileet

Heippa,

Pitääpäs oikein miettiä mitä tällä viikolla tapahtui. Eipä vissiin tainnu paljoa tapahtua. Lontoossa käväsin vaihteeksi ja perjantaina oli kolleegan läksiäiset Kiina-teemalla. Skotti näyttää olevan aika innostunut kaikennäköisistä teemabileistä, kun aina pitää olla jotain rääsyä päällä. Positiivista on, että jengi kyllä vetää sitten vermeet päälle ihan tosissaan. Lataan tohon perään pari kuvaa esimerkiksi.

Olutmaisterihan ei luonnollisesti moisiin hömpötyksiin lähde mukaan. No, todellisuudessa ei vaan kerinnyt hakemaan mitään rojua viikolla. Kaupat kun menevät kiinni kuudelta ja töitäkin pitäisi jossain välissä tehdä. Posh-seudulla (tuo "posh" kääntyy mun Eurotranslaattorin mukaan: elegantti, hieno, makea, uljas, pramea, loistava jne...) jossa asun, ei tuollaisia huuhaa-kauppoja ole tarjolla. Porvarit kun ilmeisesti käy vaan parturissa, elokuvissa, kebabilla ja kaljalla.


Illan ehdottomasti tyylikkäin ja omaperäisin asu on tuossa oikealla. Kaveri pukeutui rapukeksiksi :D Huomaa, että työskentelee innovaatiopuolella.

En olekaan pitkään aikaan avautunut mistään ja blogista on alkanut tulla tavallisen kevyttä iltapäivä-luettavaa. Tirskautanpa siis pienen kyyneleen tähän loppuun.

Puhelinverkko. Tästä suomalaisella riittää aina sanomista, ja aiheestakin. Se vaan on ihmeellistä, kun puhelimet on samat, palveluntarjoajat ja sisällöt parempia, niin ei vittu saada sitä verkkoa siihen kuntoon, että voisi baarista soittaa toiseen. Sen ymmärrän, jos pommisuojassa tai jopa metrossa ei puhelin kuulu. Se on Eurooppaa, mutta on se nyt vittu kun oot sopinu jonkun kanssa että nähdään baarissa ja sitten haluasit soittaa hänelle esimerkiksi vaihtuneesta kuppilasta tai aikataulusta, niin ei saa yhteyttä lainkaan. Jos odottelee puhelua tietyissä kuppiloissa, niin pitää pöytä valita sen mukaan, että luuri kuuluu. Hyvä Frikles!

Ulkona on ollut mukava ilma ja Olutmaisteri lähtee tästä kurkkimaan itselleen asuntoa seuraavaksi 6 kuukaudeksi. Hyvää alkavaa viikkoa itse kullekin yksilölle!

Ei kommentteja: