Google

sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2008

Apdeittaus

Heippa!!

En ole pariin viikkoon kirjoitellut kun mitään avautumisen arvoista ei ole tapahtunut. Edinbroo on vielä paikallaan ja minä siellä.

Ensimmäiset pätkät ohjelmasta on nyt täynnä ja kaikennäköistä kissanristiäistä on ollut kun ihmiset vaihtaa maisemia. Duunissa on ollut tosi kiirettä kun ensimmäinen placementti loppuu pian ja tämä viikonloppukin menee pitkälle töiden parissa, ja kaljotellessa, luonnollisesti. Mikäs sen mukavampaa kuin hakata Exceliä krapulassa.

En ole tasan viikkoon käynyt kaupassa, mutta olen luonnollisesti kuitenkin syönyt, mikä todistaa, että ilta-aktiviteetteja on ollut ja massuun on mennyt peruskalaperunaa ja sormiruokaa. Mistä tulikin mieleen että pitää käydä hakemassa vähän beikkonia ja eguja, että pääsee tästä krapulasta.

Olutmaisterihan jää Edinbrukkii toiseksi puoleksi vuodeksi mutta kämppikseni Frankie (kämppikseni Francoisin futis-kutsumanimi, josta hän ei pidä) lähti tonne Lontoon kulmille. Itse muutan maisemia 1½ viikon kuluttua, mutta ihan tohon kulmille. Duuni puolestaan vaihtuu virallisesti maanantaina. Keskiviikkona saadaan myös jonkinnäköinen tilannekatsaus yritysoston ja duunien suhteen. Sitten tietää paremmin pitääkö ruveta päivittää ceeveetä.

Yksi epämiellyttävä tehtävähän tässä tulee pian vastaan ja se on tosiaan tuo muutto. Onneksi kämppä on vain 5 minsan kävelyn päässä ja uskoisin, että erittäin vaatevetoinen omistukseni mahtuu noin 3 matkalaukkuun, joten varmaan selviän kohtis helposti. Suurempi ongelma on kämpän siivoaminen. Frankie lähti tosta niin tohisten ettei keritty paljoa jynssäillä paikkoja. Keskiviikkona pitää pistää paikat kuntoon kun se tulee pyörähtää Edissä. Nainenkin tulee silloin sopivasti kylään niin hivutan ton Daisonin vaivihkaa peiton alle töihin lähtiessäni, niin ehkä se tajuaa viestin. Saa sitten tohista täällä kun Maisteri itse on töissä. Daisonihan menee meikäläisestä täysin kun se on suunnilleen saman kokoinen, painaa yhtä paljon (katso kuva aiemmista lööpeistä) ja kerää pölyä lattialta yhtä nopeasti kuin minä käsin.

Olutmaisteri käväisi myös Suomessa viime viikonloppuna kun hyvä ystäväni, alias Esbåå-Mikko, meni naimisiin. Suomeen ei sen kummempaa kuulunut. Kivat häät, skidisti lunta ja plussan puolella.

Siinä menee hyvä mies.

Ensi viikolla pääsen taas tutustumaan vanhaan ystävääni jota en aikoihin ole nähnyt, nimittäin UKn junajärjestelmään. Junaverkosto tuntuu ihan kattavalta ja junatkin hintoja lukuunottamatta ihan hyviltä. Joissakin löytyy bisnesluokasta jopa langaton verkko. Jokaisen jakkaran yläpuolella on ”hieno” digitaalinen näyttö, josta näkyy kelle paikka on varattu, jos on. Hienossa systeemissä on yksi kuitenkin feelu. Pisamanaama ei osaa päivittää sitä minkään langattoman yhteyden välityksellä, joten aamujunissa paikkalipullakin voi joutua seisomaan. Joskus näkee myös sellaisen Tsekkiläisen ilmiön, että penkkien selkänojiin on kiinnitetty lappu, jossa lukee kelle paikka on varattu, jos on. Hyvä Frikles!

Uusi kämppänihän on lähellä juna-asemaa, joten varmaankin vaihdan Edinburkin luotettavat ja täsmälliset yksioviset punaiset bussit junaan. Mitään merkittävästi parempaa tuskin on odotettavissa, mutta aikaa ja ainakin hermoja säästyy junaillessa, ja onhan se parempi ympäristölle, niin kuin siitä välittäisin.

Hauska huomata miten Googelin mainosplakaatit toimii tossa oikealla. Heti kun kirjoitin Dublin tohon edelliseen lööppiin otsikoksi, niin vilkkuu kaikennäköisiä Irkkuaiheisia juttuja mainoksissa. Pitääkin seuraavaksi jutella Dysonista niin saadaan imurimainoksia. Muistakaa kilkkailla niitä niin Olutmaisteri saa taas vähän enemmän tynnyriolutta.

Olikohan mulla jotain muuta...eipä varmaan. Mennään näillä sitten seuraavaan kertaan. Nyt pekonikauppaan. Adios!

Ei kommentteja: