Google

lauantaina, tammikuuta 12, 2008

"lisää otsikko tähän"

En keksinyt otsikkoa tälle tajunnan virtaa muistuttavalle blogikirjoitelmalle. Copy-Pastettelun takia tää fonttikin on ihan päin vittua. Näemmä kaikkea ei Diplomi-insinöörikään pysty korjaamaan, vaikka lupaan, että yritin parhaani. Monet lukijat tietävät, että Olutmaisteri ei ihan helpolla katso sormien läpi tämän mittakaavan data-asiota.

Rikon positiivisella tavalla tavoitettani kirjoittaa kerran viikossa. Kirjoitan siis jo toistamiseen tällä viikolla, mikä ei itse asiassa synkkaa lainkaan sen faktan kanssa, että myöhemmin kirjoittelen tässä kiireisestä viikosta. Yleensähän aloitan nämä kirjoittelut avautumalla kun en ole juuri kiireiden takia kerinnyt kirjoittamaan. Näin en tee tällä kertaa.

Sen sijaan kirjoittelen tässä lauantaiaamuna pikkukrapuloissani ajan kuluksi. Btw. (on englanninkielinen lyhenne sanoista By The Way, joka tarkoittaa suomenkielen sanaa "muuten") se siitä rauhallisesta tammikuusta, jonka ajattelin rankan joululoman jälkeen viettää. Olutmaisterin velvollisuuksiin kun kuuluu pitää tuotetietoa yllä jatkuvasti.

Syy miksi olen hereillä näin aikaisin (kello on siis jotain ysin ja kympin välillä) on, koska kämppiksen nainen tuli jollain helvetinaikaisella aamukoneella ja nyt ne hihittää ja kikattaa tuolla keittiössä jotain ranskaksi. Suomalainen kun olen, en sano mitään vaan kiroilen selän takana, kuten asiaan kuuluu.

Kuten jo yllä lupasin mainita, tämä viikko on ollut ylivoimaisesti kiireisin ja mielenkiintoisin Olutmaisterikoulutuksen historiassa. Vihdoinkin tuntuu, että saa tehdä mielenkiintoisia juttuja (tai ainakin suunnitella niitä) ja se tuo lisää energiaa toimimiseen.

Mullahan ei oikeastaan ole mitään sanottavaa tälläkään kertaa. Ajan kuluksi tässä kirjoittelen, kun olen jo käynyt läpi ja kysellyt kuulumiset mese- ja skypekontakteiltani. Sen sijaan kaivan teille vanhan kirjoituksen arkistojen pölyistä. Hommahan toimii siten, että aina kun havaitsen epäkohdan brittiläisessä maailmanmenossa, kirjoitan siitä lyhyen muistion, josta on sitten helppo jalostaa blogitekstiä. Kun tarinaa on riittävästi, kirjoitan kuulumiset. Yleensä aiheeni ovat varsin ajankohtaisia, mutta on tiettyjä epäkohtia, jotka ovat ajattomia, kuten Daisoni, bussiliikenne ja vesihanat, näin muutama mainitakseni. Dysonia muuten tosiaan myydään Stokkalla jonain vitun allergiaimurina huokeaan 499€ hintaan)

Mietin pitkin syksyä aamuista hajujen harmoniaa matkalla töihin. Kun hyppää bussiin, niin jo parin mutkan jälkeen kantautuu sieraimiin leipomomainen tuoksu paikallisesta alepanimosta, joka muuten tekee historian parasta tynnyriolutta, Deucharsia. Olutmaisteri antaa vahvan viiden tähden suosituksen (joka muuten tarkoittaa harvinaisen erinomaista olutta Olutmaisterin asteikolla). Samainen tuoksu leijailee myös monesti kaupungilla tuulien sattuessa kohdilleen. Kotiinpäin tullessa muistaa aina painaa stoppia kun mallashuurut tuntuu nenässä. Hieno tuoksu!

Kun saavun duunin kulmille ja ulostaudun linja-autosta, ei koskaan tiedä miltä ulkona haisee. Ilmeisesti kulmilla on jonkinnäköinen makeismesta, kun välillä nenään kantautuu miellyttävä suklaan tuoksu. Toisinaan taas hajuhermot herättää hieman epämiellyttävämpi, jopa antabus-reaktion aiheuttava, kanafarmin haju. En ole ihan varma, mitä kanoille farmilla tehdään, mutta vaikka lopputuote miellyttävälle tuoksuu ja maistuukin, kanojen valmistusvaiheessa aromit ovat vähän karummat. Joskus haju kantautuu jopa toimistoon sisälle, mikä on erittäin epämiellyttävää. Vinkkinä voin sanoa, älä muuta kanatehtaan kulmille.

Näillä eteenpäin. Hienoa viikonlopun jatkoa itse kullekin! Olutmaisteri siirtyy tästä jatkamaan Tammikuu-kunnostautumista salille ja sitä kautta katsomaan kuinka Mixu "Suomen jalkapallolegenda" Paatelainen koutsaa Itä-Edinburghin potkisjoukkuetta ensimmäistä kertaa. Tiedän, juopotteluksi menee, mutta menköön. Otetaan se koulutuksen kannalta.

Ei kommentteja: