Google

sunnuntaina, tammikuuta 20, 2008

Oluinen viikonloppu

Mooooo!

Olenkin ollut tällä viikolla innokas pikkukirjuri kun jo kolmatta tarinaa taitaa lähteä. Kirjoittelen vaan ihan lyhyesti loppuviikon tapahtumat.

Varmaan moni uutisista huomasikin, että kävi hassusti sille lentskarille siellä Lontoon kentällä. Hassusti kävi myös Olutmaisterille kolme tuntia myöhemmin kun piti Heathrowlle lentää. Ei ihan ollu koneet ajallaan. Onneksi lensin BMI:llä kun kaikki BA:n lennot peruttiin. Yhteensä 222 lentoa peruttiin onnettomuuden takia. Pientä hulinaa oli Heathrolla :)

Pääsin kuitenkin lopuksi Lontooseen kolmisen tuntia myöhässä. Oltiin menossa tutkailemaan, että mitäs se peruskuluttaja on mieltä meidän tulevista mainoksista. Tämä oli siis ainoa syy matkaani. Myöhästyin tästä 4-tuntisesta tapahtumasta 1½ tuntia. Yö hotellissa ja aamulla kuuden koneella takaisin Skotlantiin. Kylläpä on kivaa kun on työ missä saa matkustaa!

Vaikka univelkaa oli jo valmiiksi aika paljon, en voinut vastustaa pari mukillista ohrapirtelöä toimiston kuppilassa perjantain päätteeksi. Hiivin himaan joskus 01 aikaan.

Aamulla oli vähän kuumeinen olo ja ellei Amerikan ystäväni Bainy olisi varta vasten vaihtanut sunnuntain työvuoroa pois mun vierailun takia, olisin jättänyt lauantaille sovitun Glasgow/Stirling-reissun väliin. Ryhdistäydyin kuitenkin ja hyppäsin kohti Glasgowta menevään junaan. Glasgossa on muuten Brittien suurin mahdollisuus tulla pahoinpidellyksi, vai oliko se murhatuksi. Jokatapauksessa, puukkohipoista tunnettu kylä. Peruspohjanmaalaisia puukkonarikoita ei kuitenkaan baarien ovien suulla näkynyt.

Alkuperäinen suunnitelma oli mennä katsomaan Celticin matsia, mutta kuumeisena ajatus 2 tuntisesta perseenjäädyttämisestä ei oikein kiehtonut. Pari mukillista, muutaman poolipeli ja juna Stirlingiin. Siellä jatkui sama meininki ja aamulla kuivasi suuta, mutta eipä ollut kuumetta. Tukkoinen olo kyllä jatkuu ja sitä taitaa olla liikkeellä nyt.

Stirlingin pikkukylästä ei sunnuntaisin tullut junia Edinbroon lainkaan, joten 40 minuutin junamatka vaihtui 1h 40min bussimatkaan. Kotiin päästyäni kävin katsomassa uusimman predaattorielokuvan joka oli paska. Harmi, että loistavat alkuperäiset klassikoleffat on näin jälkikäteen raiskattu noin pahasti. Vinkiksi voisin sanoa elokuvan ihmishahmoille, että jos istuu panssaroidussa PanssariSisun kaltaisessa ajoneuvossa, voi olla paras idea pysytellä sisällä turvassa ja ajaa kaupungista pois, sen sijaan, että lähtisi etsimään helikopteria sairaalasta, jossa kaikkein suurin Alien-mörkö juuri sattumoisin on hengailemassa ja välillä tappelee predaattorihemmon kanssa. Semmosta...

Aika vähäiseksi jäi avautuminen tällä kertaa, mutta säästetään ensi kertaan jotain. Liitin pari kuvaa Stirlingistä. Glasgow on niin vitun ruma mesta, ettei siitä viittiny ees ottaa kuvia!!


Ystäväni Bainy, johon aikoinaan tutustuin Vegasin reissulla.




Ei kommentteja: