Google

sunnuntaina, huhtikuuta 06, 2008

Muutto ja uudet työtehtävät

Heipä hei,

Heräsin tänään, Sunnuntaina, kello 9.16 ja ulkona satoi lunta niin perkeleesti, mikä oli outoa, koska viime päivät on ollut kivat ilmat ja sellaista 10-15 astetta. Noh, kaksi tuntia myöhemmin paisoi aurinko jo täyttä häkää. Päätin pysyä sisällä, varmuuden vuoksi.

Pitänee hommata sellaiset silmäläpät kun alkaa aamulla olemaan niin valoisaa, ettei pysty nukkumaan. Lauantainakin heräsin joskus kasin pintaan. Eihän siinä muuten mitään jos herää hyvissä ajoin, mutta kun siihen aikaan tuppaa olemaan vielä aika kova kankkunen yleensä, eikä muutaman tunnin yöunilla ei paljoa paikata viikon univelkoja.

Muutin uuteen kämppään viime viikonloppuna. Kämppis on ihan mukava kreikkalainen gaiffari. Tuntuu vaan hengaavan aika paljon omissa oloissaan. Asun hieman lähempänä keskustaa, maksan hieman vähemmän vuokraa ja kämppä on paljon parempi. Sisällä on juuri niin lämmin kuin säätää mittarista, paitsi mun "huoneessa". Hipsuissa siksi, että se on aika pieni. Ikkunasta vetää aika hyvin ja vaikka viileässä tykkäänkin nukkua, luulen, että silikonikauppaan on lähdettävä. Frikles on pistäny tuplalasit kyllä ikkunoihin, mutta ei viitsinyt sen kummemmin tiivistellä sitten.

Meinasin räpsiä vähän kuvia kämpästä, mutta sitten muistin että eihän tää mikään vitun Inno ole. Kämppä on kuitenkin ihan uusi ja siksi suunnilleen kohdillaan. Astianpesukone ja oma kylppäri ammeella on suurimmat plussat. Telsukin löytyy, mutta ei olla maksettu lisenssiä niin ei olla katsottukaan. Ajattelin tosin, että 6 puntaa mieheen kuussa maksava lisessi voisi olla ottamisen arvoinen, ihan vain siksi, että kesällä tulee paljon hyvää potkista. Jos menee kaikki pelit kattomaan kuppilaan niin sulaa maksa.

Olen käynyt pelaamassa futista uuden kämppikseni tuttujen kanssa. Kaikki muut on kreikkalaisia, paitsi minä. Helpot kreikkalaiset nimet, kuten Konstantinos, Agiliris ja Athanasios (kämppikseni) tuottavat vähän vaikeuksia, kun on tottunut huutamaan Makea ja Ykää. Pitää pikimmiten opetella elintärkeät futistermit ja tietenkin kirosanat kreikaksi, että pystyy päästämään höyryä ulos tarvittaessa, eli joka vedon jälkeen. Olutmaisterin anger management on hyvin rajallista. Siinä myös syy miksi en ole täällä golfin kotimaassa käynyt vielä palloa lyömässä ulkokentillä. Tyydyn simulaattoriin toistaiseksi.

Työtehtävätkin vaihtui kun vaihdoin uuteen placementtiin kolmen pöydän päähän edellisestä. Varsinainen kansainvälinen ohjelma. Nykyään myyn olutta internetin kautta, noin niinku tiivistetysti. Jos ketään kiinnostaa, UK päivittäistavaranettikaupan koko on 2.4 miljardia, josta sidukkaa ja bisseä arvioisin olevan noin 1.5-2.0%. Miljardihan on siis se missä on yhdeksän nollaa ja prosentti oli sitten se sadasosa. Jos ei vieläkään aukea, niin pääasia on ymmärtää, ettei kyse ole mistään nappikaupasta, ainakaan Suomen mittakaavassa. Tosi mielenkiintoinen pesti ja paljon vastuuta sekä haasteita.

Uuden sijaintini ansiosta työmatkojen vitutus on puolittunut, koska matkaan nykyään toimistolle junalla, jossa luojan kiitos, on monta ovea. Aika täsmällinenkin tuntuu olevan, joskin ensimmäiseltä pysäkiltä onkin vähän vaikea myöhästyä. Linja kun starttaa tuolta keskustasta. Parin minuutin kävelyt molemmissa päissä, suunnilleen sama hinta ja 6 minuutin junamatka ovat suuria etuja verrattuna punaisiin yksiovisiin bussinpaskeisiin. Lue aiemmat lööpit jos et tiedä mistä puhun. Nyt lopetan puhumisen. Näillä eteenpäin...

ps. Uudessa kämpässä ei ole Dysonia, mutta ihan samanlainen turjake, tosin paljon pienempi.

Ei kommentteja: