Google

lauantaina, huhtikuuta 12, 2008

Kuka Skottilainen kirjailija kirjoitti...?

Moi!

Nyt kun olen ollut Edinpurkissa 7 kuukautta, alkaa olla uudet mielenkiintoiset jutunaiheet jo aika tiukassa, etenkin kun en käytä enää bussia ja Daisonikin jäi vanhaan kämppään.

Kuulin, että Dysonia on alettu mainostamaan Suomessa. Suosittelen lämpimästi kaikille. Ostakaa sellainen oikein iso ja sininen. Ne on parhaita. Laitan kuvan, niin löydätte oikean. Hyvää kunto- ja mielenterveysharjoittelua.

Helppo imuroida tuolta sängyn alta.


Heräsin tänään, Lauantaina, 8.15. Eli en siis ole tummentanut verhoja, enkä hankkinut silmälappuja. Oma vika siis. Perkeleen futiskin on peruttu. Alkaa viikottaiset sporttihetket olla sen verran vähissä, että pitää kehittää jotain. Muuten alkaa viikonloppuiset olut- ja kalaperunasessiot jäämään matkaan. Ongelmahan on, että punttiskortti ylihienoon posh-kuntokeskukseen kustantaa 31-60 puntaa. Jos käy 1-2 kertaa viikossa, niin ei viitsi maksaa 4-8 puntaa laaki. Tulee sen verran matkusteltuakin, ettei kannata.

Matkustelusta tulikin mieleen. Oli aika matkustusraskas viikko. Tiistaina junailin 3h Jorkkiin, yö siellä ja autolla meidän panimolle. Päivän miitti siellä ja autolla takas. Junalla uudet 3h Lontooseen, tuubilla keskustan läpi ja toisella junalla lähikylään, jossa meidän toimisto on. Yö siellä, autolla 45min asiakkaan konttorille, parin tunnin miitti ja täsmälleen sama reissu päinvastaiseen suuntaan Lontoon juna-asemalle asti. Siitä tunnin junailu Lutonin kentälle ja koneella himaan. YÖK! Ei kestänyt kuin 4 tuntia toimistolta lentokentälle Lontoon keskustan läpi. Alan pikkuhiljaa miettimään, haluaisinko sittenkään asua Lontoossa. Onneksi palikset meni sentään nappiin.

Sunnuntaina olin tietovisassa tuossa lähikapakissa. Perinteisiin 45 minuutin Tiistaivisoihin tottuneena, 2,5h 5 kierroksinen visa tuntui vähän raskaalta. Kahdesta syystä: 1) Tuossa ajassa joutuu juomaan vähintään 4 tuoppia, mikä ei ole ideaalista myöhään sunnuntai-iltana. 2) Alkukierroksen helppojen kyssäreiden johdattama toinen sija vaihtui viimeiseen loppukierrosten "Kuka Skottilainen kirjailija kirjoitti runon blaablaa?"-tyylisten kyssäreiden takia. Meidän Suomi Finland Perkele-tiimille (nimen ääntäminen tuotti suuria vaikeuksia seremoniamestarille, etenkin kun tulokset luettiin joka kierroksen jälkeen) olisi varmaan sopinut paremmin "Nimeä yksi Skottilainen kirjailija"-tyyppiset kysymykset. Mukavaa viihdettä silti, ja olutkin maistui.

Ensi viikolla on luvassa taas "Kehitän itseäni ja annan vitusti fiidbäkkiä kaikille HR-homostelu"-workshoppi. 4 päivää apinointia ja ryhmäharjoituksia. En malta odottaa. Sitä ennen kuitenkin vedetään pää täyteen kollegani tupareissa tänään ja huomenna tv-potkiksen jälkeen kenties arvailemaan Skottikirjailijoita jälleen.

Nyt lähden uuteen helmiparturiin, jonka löysin viime kuussa. Hiuksia hangataan, pestään, hierotaan ja leikataan about tunti ja vakuuttavaa toimintaa seuratessa saa juoda ilmaiseksi olutta ja pelailla pleikkaria. Ei huono. Kuten arvaattekin, hinta on kohdillaan, mutta sehän on kallista vaan köyhille!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Celular, I hope you enjoy. The address is http://telefone-celular-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.

Tv for Blogs kirjoitti...

The Blogs never more will be the same ones.
"TV in the Blog" will surprise the visitors of your blog.
It'is newness in the Internet.
TV for Blogs it'is free.
Big Hug my friend.
A.I.