Google

sunnuntaina, joulukuuta 16, 2007

Joulua ja juhlia

Heipa kaiki!

Kiireiden takia olen taas viikon myöhässä blogikirjoittelun kanssa. Viimeiset 1½ viikkoa on kulunut kavereita viihdyttäessä ja firman juhlissa. Kammosten perhe saapui Merin kanssa Uukoon kamaralle viime viikolla. Valitettavasti Olutmaisterille sattui juuri kyseiseen aikaan kaksipäiväiset firman kekkerit, joten vieraiden viihdyttäminen jäi hieman vähemmälle. Haggikset ja tarpeelliset hommat saatiin kuitenkin suoritettua sekä tynnyriolutta juotiin aivan riittävästi. Kuvamateriaali on toistaiseksi valitettavasti muiden kameroissa.

Päättyvään viikkoon sisältyi reissu Lontooseen, ilta-aktiviteettejä ja firman joulujuhlat perjantaina. Olutmaisterikandidaatit 2007 saapuivat suurimmilta osin Edinburghiin kyseisiin kekkereihin. Tämähän tarkoitti tietenkin pitkiä iltoja ja paljon firman tuotteita. Viikolla jo itsensä uuvuttanut Olutmaisteri vaikutti loppuviikosta vain puolivaloilla kun ei jaksa joka aamu herätä kuivalla suulla ja kurkku sekä pää pipinä. Etenkään jos on töitä, ja niitähän tällä viikolla on yllättävän paljon ollutkin, mikä on oikeastaan hieman kevyemmän jakson jälkeen ihan mukava juttu. Kohta vaihtuu vuosi ja uudet budjetit astuu voimaan, joten tekemistä riittää taas ihan reippaasti. Hyvä homma sekin.

Säät on Uukoossa viilenneet merkittävästi, mutta jostain syystä vaikuttaa, että pohjoisen pääkaupungissa lämpötila on etelää korkeammalla. Lämpötilat vaihtelevat parista pakkasasteesta noin viiteen lämpöasteeseen. Jotain räntäyritystäkin taivaalta on tullut ja taisi joku ranskis kehua jo luntakin nähneensä, mutta mitäpä ne patonginpaistajat siitä tietäisivät.

Aika on kulutut todella nopeasti ja ensimmäinen puolikas Edinburghin keikkaa lähenee loppuaan. Täytyy kyllä sanoa, että ensivibat kaupungista pitivät paikkansa ja olen viihtynyt mainiosti. Duunien puolesta sattui muutamia Olutmaisterista riippumattomia muutoksia, jotka vähensivät työtaakkaa, joka tästä syystä painottui vähemmän seksikkäsiin projekteihin. Viikon puristuksella budjetit lukkoon ja ensi vuoteen uusin silmin, ja projektein. Ensin kuitenkin Suomeen lomailemaan sekä toivottavasti nauttimaan oikeasta lumesta. Lähtö pohjoiseen koittaa ensi perjantaina 21. ja kompassi kääntyy takaisin kohti Ediä 6. päivä tammikuuta. Sen verran on lomaa, että voi käydä pitkäksi aika Timessä.

Pukeutumisesta olenkin jo muutaman kerran jutellut blogilla. Kuvassa kollegani Mike näyttää miten Edinburghissa pukeudutaan. Uskomatonta kyllä, kiltti on yksi virallisimmista asusteista täällä. Kun katsoo kuvaa, on tätä vaikea uskoa!


Esittelenpä tässä ajankuluksi muutamia 2007 Olutmaisterikandidaatteja joulutunnelmissa firman juhlissa:

Portugalin poika Sergio the Christmas Dog. Ihmettelinkin pitkään, miksi jengille jaettiin koirahattuja, kunnes huomasin, että itse Petteriporohan se siinä jöllöttää.


Erwan the French Christmas dog. Ranskalaisvahvistus omaa hieman veikeän olemuksen, kuten kuvasta saattaa havaita, mutta on osoittautunut erittäin hauskaksi vesseliksi.


Olutmaisterikurssin 2007 naiskandidaatit. Vasemmalta oikealle: Sophia saksasta, Camille ja Claire ranskasta.


Tässä kuvassa juhlimme satunnaisella porukalla aikaisemmin valmistuneen Olutmaisteri Sidin synttäreitä. Herra itse ei ole kuvassa.


Toimiston chiguja, osa Olutmaistereita, osa ei.


Kokenut Olutmaisteri Eelco Hollannista vierellään hieman kokemattomampi Laura, britti.


...ja tietenkin myös Olutmaisteri itse.


Ja loppuun kaunis kuva Edinburghin yömaisemasta:


Päätämme lähetyksen joulujuhlien bussitunnelmaan. Videosta ei näe mitään, mutta kuva kertonee idean.




1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan loistavaa tilitystä! VOin vaan yhtyä kaikkeen edelliseen ja todeta että täällä Englannissa on samoja piirteitä kuin skotlannissa...ei voi kuin ihmetellä hanasysteemejä, ihmisten pukeutumista (tai pitäiskö sanoa pukeutumattomuutta) ja junalippujen hinnoittelua (lontooseen kun voi joutua maksamaan 7 puntaa tai 100 puntaa)...listaa voisi jatkaa vaikka kuinka :)

Meri (joka vieläkin muistelee vodkan juontia vedellä..koska maksoi vaan punnan)