Google

lauantaina, joulukuuta 01, 2007

Daamille hunajaa = Olutmaisterille poikaystäväpisteitä

Morox kaikki oluen ystävät ja muutkin apinat!

Aikaa viime kirjoittelusta onkin kulunut jo melko tovi kun ei Olutmaisterin hektiseen elämään meinaa saada aikaa päiväkirja-avautumisille. Olutmaisteri sai vieraita Suomesta viikonlopuksi ja tällä hetkellä makaan krapulassa lauantaiaamua kun meni poikien kanssa melko myöhään. Tästä kuitenkin lisää ensi viikolla.

Mennään viime viikon tapahtumiin. Luvassa on tylsää parisuhdeliirumlaarumia ja lyhyt avautuminen joukkoliikenteestä.

Olutmaisterin daami oli kyläilemässä Edinburghissa ensimmäistä kertaa Olutmaisterikurssin alettua. Kaukosuhteessa elämisessä on omat haasteensa, mutta muuten se sopii Olutmaisterin hektiseen elämäntyyliin vallan mainiosti. Koko homman ideahan on siinä, että pystyy keräämään joka näkemisellä tarpeeksi poikaystäväpisteitä, että nainen pysyy tyytyväisenä seuraavaan kertaan. Näihin pisteisiin voi sitten aina vedota niissä "Miksi et vastannu mun tekstiviestiin eilen yöllä kello 02?" tai "Saa mullekin soittaa välillä!!"-tyyppisissä keskusteluissa.

Tämä mielessä otin ohjat käsiin ja hoidin kaverialennuksen kautta melko nätin huoneen Skotlannin parhaasta hotellista, Gleneaglesista, lauantaille. Muutamia speksejä hotellista:
- 5 tähteä (maailman top 100 hotelli)
- kylpylä
- 2 Michelin tähden ravintola (yhteensä 3 ravintolaa)
- kauppoja, lähinnä Rolexeja, helvetin kalliita viskejä ja kashmiria
- viinikirjan (ei sitä opusta kyllä millään voinut listaksi sanoa) kallein pullo oli jotain 4,5 kiloa paikallista rahaa, eli sellainen 7 donaa juroissa. Jos näin paljon poikaystäväpisteitä tarvitsee, niin silloin on jo aika pahassa pulassa.
- 3 golf-kenttää (mm. Ryder Cupia pelataan välillä täällä)
- harrastusmahdollisuuksina mm: Koirametsästys, off-road autoilu, golf, ammunta ja haukkametsästys (kyllä!), sekä muuta perusurheilua. Valitettavasti hotelli oli ihan täynnä eikä saatu varattua erittäin mielenkiintoisen kuuloista haukkametsästystä.

Hotelli oli siis aika tyylikäs ja ruoka hyvää, joskaan ei tohon Michelin ravintolaan päästy ku se oli buukattu 3kk etukäteen. Pari räpsyä hotellista:

Pääsisäänkäynti

Suihkulähde ja hotelli taustalla

Samainen suihkulähde ja varsin tyylikkäät maisemat hotellihuoneen ikkunasta

Siinäpä viime viikon tarinat lähinnä olikin. Ei tällaisista parisuhdehommista voi liikaa kirjoittaa, ettei maine mene. Ei tää kuitenkaan mikään Cosmo oo vaan korkealle arvostettu ja erittäin suosittu ploki Oluesta ja sen ympärillä pyörivästä elämästä. Laitan nyt parisuhdesyistä kuitenkin yhden kuvan naisestakin, jotta ei tule kotona (skypessä) taas sanomista ja tarpeetonta poikaystäväpisteiden menetystä. Muutenhan tuollainen 5 tähden hotellivoitelu pitää daamin tyytyväisenä helposti jouluun asti ja varmistaa vieläpä ruhtinaalliset joululahjat. Lupaan, että tästä viikosta on paljon mielenkiintoisempaa kerrottavaa, mutta siitä lisää alkuviikosta.

Olutmaisteri daameineen takana aukenevassa Itä-Edinburghin maisemassa.


Yökuvaa Edinburghista. Älä kysy mikä tän valoshoun idea on!??


Skotti on rakentanut keskustaan luistelukaukalon. Ei ollut turvallisen näköinen paikka luistella, täällä kun ei peruskoulun jumppatunneilla opeteta kaikille luistelua.


Skotlannin kuninkaallisen pankin pääkonttori yöaikaan


Edinburghin linna valaistaan melko nätisti öisin. Varsin onnistunut räpsy, vaikka itse sanonkin.


Edinburghin keskusta erittäin Skotlantiin tyypillisenä päivänä.


Jotta ei nyt kuitenkaan menisi ihan hempeilyksi, niin tirskautan yhden pienen kyyneleen bussiliikenteestä...jälleen kerran. Aiheestahan olen jo täällä vuodattanut useampaan kertaan, mutta järjestelmä on kuitenkin niin ainutlaatuinen, että en voi olla huomauttamatta muutamasta Olutmaisterille hikipisaroita aiheuttavasta asiasta. Olutmaisterin töihin meno täytyy ajoittaa aikavälin 08-08.30 ulkopuolelle, koska 2o minuutin odottelun ja 4-5 ohi ajaneen täyden bussin jälkeen ei aamua ole helppo aloittaa hymyillen. Frikles kun ei ole huomannut, että kun bussista poistuminen ja bussiin nouseminen yhden oven kautta aamuruuhkassa kestää kauemmin kuin Olutmaisterin pinna, se aiheuttaa myös linjojen aikatauluihin epäsäännöllisyyttä. Itseasiassa siinä määrin, että lähes joka aamu painaa pysäkille ensin bussi, joka on aivan täynnä jengiä. Siitä huolimatta se pysähtyy ja ottaa muutaman lisäapinan kyytiin. Tämän jälkeen tulee uusi bussi heti perään, joka on täysin tyhjä. Joskus nämä bussit ovat itseasiassa peräkkäin. Erittäin tehokasta! Eräänä päivänä näin NELJÄ saman linjan bussia ajamassa peräjälkeen. Vieläkin tehokkaampaa! Hyvä Frikles!

Loppukevennyksenä kuva, joka tiivistää Skotlannin ruokakulttuurin:


Tässä on läpileikkaus Skotlannin kulinarismista. Kaksi Skotlannin kansallisherkkua: Uppopaistettu Mars-patukka ja IRN BRU-limonadi. Jälkimmäinen on kokista suositumpi hubbabubban makuinen limonadi ja ensimmäinen vaan muuten vaan helvetin hyvää, ainakin krapulassa portailla!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Näin muuten stockalla Dysonin..499€. Se on joku allergia-hooveri.